Over ons

RVS Lassen; korte lijnen en leverbetrouwbaarheid

RVS Lassen is partner van diverse vooraanstaande bedrijven in de voedingssector. Onze specialisten hebben een bewezen staat van dienst als het gaat om het lassen en bewerken van RVS voor de voedingsindustrie.

Uw product in vertrouwde handen

Aan het roer van RVS Lassen staat Daan van der Weerd. Daan is een vakman op het gebied van RVS lassen en bewerken. Daarnaast is hij een perfectionist en ondernemer. Het sturen van de organisatie, bewaken van de projecten en communiceren met de opdrachtgevers is minstens zo belangrijk als het leggen van de perfecte las. “Wij stellen onze klanten centraal door goed naar hen te luisteren en daarop een juist advies en product af te stemmen”, aldus Daan.

Voorop in techniek

De interesse in techniek zorgt ervoor dat wij ons constant ontwikkelen en vernieuwen. Zo is ons machinepark altijd up-to-date en voorzien van de nieuwste technieken. Zo kunnen wij iedere klant optimaal van dienst zijn en absoluut maatwerk leveren.

Het team

Het team van RVS Lassen bestaat uit vier lassers en voormannen allen in het bezit van opleidingen en de juiste certificeringen.

Machinepark

Ons machinepark is altijd up-to-date. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde machines en indien gewenst met gecertificeerde materialen.

Wilt u weten wat RVS Lassen voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op over de mogelijkheden

 

Contact opnemen